Auteurs

Bij Daliel.nl buigen Islamdocenten, imams, onderzoekers en professionals zich over dit soort vraagstukken waarmee de Nederlandse moslim van intellectuele en spirituele leiding wordt voorzien. Hieronder vind je informatie over auteurs die zich met enige regelmaat inzetten voor Daliel.

Alexander den Toom

Bekijk artikelen

Aysegul Demirkan

Ayşegül Demirkan (geb. 1992) schrijft over opvoedkundige vraagstukken voor Daliel. Na haar opleiding Taalwetenschappen (MA) aan de Vrije Universiteit Amsterdam heeft ze gewerkt als docent Nederlands als Tweede Taal. Momenteel houdt ze zich naast haar gezinsleven bezig met het memoriseren van de Koran en het schrijven van haar eerste non-fictie boek.

Bekijk artikelen

Bassam el Saleh

Bekijk artikelen

Hind Chabbaki

Hind Chabbaki (geb. 1992) is werkzaam als Gezondheidswetenschapper en Content Creator bij Dephion. Ze houdt ervan om zo nu en dan artikelen en blogs te schrijven, zo ook voor Daliel. Hind heeft een passie voor het bedenken van innovatieve oplossingen voor gezondheid- en maatschappij gerelateerde problemen in onze moderne samenleving.

Bekijk artikelen

Ibrahim Sbaa

Ibrahim Sbaa (geb. 1989) is schrijver en onderzoeker islamitische geschiedenis. Hij is auteur van meerdere boeken voor kinderen en volwassenen.

Bekijk artikelen

Imran Nawabi

Bekijk artikelen

Ismail Abou Soumayyah

Bekijk artikelen

Jos van Rooy

Dr. Jos van Rooij (geb. 1988) studeerde natuurkunde, promoveerde en interesseert zich onder andere voor rede, rationaliteit en wetenschap in relatie tot levensbeschouwing.

Bekijk artikelen

Kamal Aboe Zaid

Kamal Aboe Zaid (geb. 1988) is islamitisch activist, columnist en spreker en houdt zich met name bezig met maatschappelijke thema's en identiteitsvraagstukken.

Bekijk artikelen

Mohammed Abdullah Hassan

Bekijk artikelen

Mohammed el Jari

Bekijk artikelen

Saida Neumann

Bekijk artikelen

Soufian el Bouazati

Soufian El Bouazati is psycholoog en werkt al tien jaar als systeemtherapeut bij Al Miezaan en is docent binnen de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Thomas More hogeschool in Antwerpen.

Bekijk artikelen

Sulayman Aboe Oebayda

Bekijk artikelen

Youssef Azarfane

Bekijk artikelen
To top

Middels cookies kunnen wij onze diensten verbeteren. Accepteer ons cookie-beleid en help ons vooruit! Meer informatie