Vacature operationeel manager

Leestijd 1 minuten

Vacature: Operationeel manager Daliel (8 uur p/w)

Wie zijn wij?
Bij Daliel buigen Islamdocenten, imams, onderzoekers en professionals zich over vraagstukken waarmee de Nederlandse moslim van intellectuele en spirituele leiding worden voorzien. Ze produceren kennis waarmee moslims de wereld om hen heen kunnen bekijken vanuit perspectieven die in lijn zijn met het wereldbeeld die de klassieke Islam ons voorschrijft.

Wie zoeken wij?
Als operationeel manager leid je de organisatie die de geproduceerde kennis verkondigt aan het grote publiek. Dat doe je in de breedst mogelijk zin, onder meer door:

  • het opbouwen van een team dat op allerlei aantrekkelijke en innovatieve manieren de boodschap van Daliel onder de aandacht brengt bij het grote publiek;
  • het uitwerken en ten uitvoer brengen van een social media-strategie om de aantallen volgers, lezers, kijkers en luisteraars te vergroten;
  • het beheren van de website;
  • het realiseren van de systematische productie van audiovisueel materiaal.

Op inhoudelijk vlak word je bij dit alles actief ondersteund door de redactie. Met die redactie werk je tevens nauw samen aan een nieuwe toekomstvisie voor 2023, die je samen met het team ten uitvoer gaat brengen.

Wat bieden wij?
Als jij ons komt versterken, draag je bij aan onze islamitische en maatschappelijke doelstellingen en maak je van je hobby een aanbidding! Je doet professionele ervaring op in een werkveld dat jouw identiteit als moslim raakt. Je wordt onderdeel van een hechte organisatie en maakt gebruik van ons interne tarbiyah programma, dat uitsluitend voor SVIO-medewerkers is.

Neem contact met ons op!
Bouw jij mee aan de da’wah van Daliel?
Stuur dan snel je motivatiebrief en CV naar info@daliel.nl en word onze collega!

 

Ook interessant!